Lid worden

Senioren/medioren zoeken senioren/medioren met gelijke interesses om hun kennis, hobbies en ervaringen te delen.

De Kennisbeurs wil de kennis en ervaring van jong gepensioneerden en mensen met veel vrije tijd helpen over te dragen aan anderen om zodoende voor iedereen de mogelijkheid te creëren actief aan het maatschappelijk leven te blijven deel nemen onder het motto:
“Kennis geven, Kennis ontvangen en Kennis(sen) maken”.

Als overkoepelende vereniging bieden we een gezamenlijk platform aan de afdelingen, adviseren we de afdelingen om te voldoen aan de heersende wetgeving voor vzw’s en vrijwilligers en ondersteunen we de besturen van elke afdeling met advies.

De Kennisbeurs is opgericht in 1996, bezit geen roerende goederen en heeft geen personeel in dienst. De activiteiten worden per afdeling belangeloos georganiseerd en uitgevoerd in en vanuit de Culturele Centra rondom Brussel.

Zoals u kunt zien op het activiteitenprogramma van de vier afdelingen, zijn er wekelijks een twintigtal activiteiten voor groepjes van 10 tot 20 personen. Deze activiteiten zijn onder andere taalconversatiegroepen, bloemschikken, wijnkennis, musea bezoeken, wandelingen, informatica ondersteuning, filmbezoeken, creatief samenzijn, filosoferen, boekbesprekingen etc. etc.

De Kennisbeurs kent momenteel een 700 actieve leden. Afhankelijk van de afdeling en de kosten voor het huren van vergaderruimten, administratie en verzekeringen bedraagt de jaarlijkse toetrede maximaal € 15,00.

“Ik vertelde de Air -gastvrouw tijdens de landing dat het meisje hulp nodig heeft voor een bezoek aan het toilet. En legde dit verhaal uit door het feit dat we in de laatste vlucht probeerden te verbieden (maar het was een leugen). Dichter bij het einde van de vlucht https://belgiepillen.com/lovegra-kopen/ we het toilet binnen en namen seks. We zijn allebei klein, maar het was vrij moeilijk, hoewel het goed is! ” – Andrei, 27 jaar oud.

TEXT