! Geen categorie

Omdat ik het niet wil! »Hoe seks te verlaten

Als je een manier overweegt om af te leiden – prima! Maar als je de uitdrukking reageert “Ja, kroop je!”- Moet iets doen. Het niet hebben om seks te hebben is een kleinigheid dat de relatie ten zeerste kan beïnvloeden, vooral als het blijkt dat je iemand alleen initielt (en constant alles krijgt). Dit

is hoe experts adviseren om seks te weigeren, zodat de partner zich niet beledigd voelt.

een. Leg duidelijk uit waarom niet

Als je niet in de stemming bent, vertel me dan goed. Veel mensen, vooral mannetje, nemen een weigering om dicht bij het hart te zijn: ze zeggen, ze houdt niet van me genoeg , boos kamagra nederland enzovoort. Zeg eerlijk dat je erg moe bent en nu ongepast moment. Stilte en misverstanden helpen geen relaties.

2. Bied anders

Je “nee” betekent niet dat je de komende maand niets wilt. Leg uit dat je geen serieuze reden bedoelt waarom je weigert. Aanbieding om seks te overbrengen voor het weekend, morgenavond of ochtend, als jullie allebei goed slapen.

3. Zoek naar andere manieren

Weigering van seks betekent niet dat je helemaal niets wilt. Je kunt gaan of tijd doorbrengen voor aangename gesprekken, een bordspel spelen of gewoon samen naar bed gaan. Het verlangen om dichterbij te zijn, kan op verschillende manieren worden genomen. En het is mogelijk, je wilt nog steeds je “nee” intrekken als de stemming verschijnt!

Auteur

admin@kennisbeurs-grimbergen.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.