! Geen categorie

De duurste maagden op de internetlijst

De authenticiteit van sommige “transacties” is onmogelijk om te bevestigen. Gelukkig zijn sommige overeenkomsten gebroken, geven meisjes toe dat ze niet klaar zijn om het zo te doen. Desalniettemin zijn er zelfs sites speciaal gemaakt voor deze doeleinden.

Katie Cobblerson (waarschijnlijk nep)

Op 4 januari 2004 meldde wekelijkse wereldnieuws over een 24-jarige Amerikaanse Katie, die het nieuws plaatste dat zijn maagdelijkheid zou verkopen aan diegenen die bereid zijn om $ 100 duizend te betalen. Dus Katie zou naar verluidt hun schulden betalen. Met grote waarschijnlijkheid, aangezien het nieuws in een tabloid is gepost, is dit een fictief verhaal, maar ze inspireerde enkele meisjes om in de voetsporen van Katie te gaan.

Rosie-raid

Als u nogmaals gelooft, de Britse tabloid, aan het einde van januari 2004 heeft de 18-jarige lesbische Rosie voorgesteld om haar maagdelijkheid te kopen om te betalen schoolopleiding. Ze plaatste een advertentie op eBay: “De 18-jarige student wil zijn maagdelijkheid verkopen. Lesbisch, dus nog steeds onschuldig. Supplement Free Massage als je bij mij komt. Foto’s op aanvraag ». Ebay heeft na drie dagen een advertentie verwijderd, maar een andere site heeft vrijwillig zich aangevochtigd om het op zijn site te plaatsen. Daar werd het beschreven als “18-jarige lesbische maagd”.

Als extra advertenties is het geschreven: “Branden voor het eerste stuk! 18-jarige, zonder vorige eigenaren! Het verzenden wordt viagra drogist uitgevoerd ten koste van de koper, de goederen worden niet terugbetaald. Het product kan moeren bevatten “.

Deze aanstootgevende beschrijving trok niettemin kopers toe – Rosie meldde dat ze ongeveer 2000 berichten kwam, maar het meest genereuze voorstel van de Britse ingenieur was 44 jaar. De man was gescheiden, met twee kinderen. Bedrag bedroeg £ 8.400. Volgens geruchten waren beide teleurgesteld over hun ervaring, maar niets meer over Rosie hoorde niet.

Nogmaals, er zijn geen bevestiging dat het verhaal echt is.

Graciela Yatako

In maart 2005 suggereerde het 18-jarige model van Peru zijn maagdelijkheid te koop om zijn moeder en een patiënt te helpen. In april 2005 annuleerde ze zijn plannen, door geruchten, ontving ze een aanbod van $ 1,5 miljoen van Canadees.

Natalie Dylan

In september 2008 verklaarde een 22-jarige Amerikaan onder de Pseudoniem Natalie Dolidon dat, geïnspireerd door de geschiedenis van Graciolea Yatako, ook voor zijn studie wil betalen, maagdelijkheid verkopen. Ze deed het op de site van een beroemd bordeel in de VS.
“Ik vind deze gedachte leuk, omdat ik het gevoel heb dat het in de rechterkant zijn lichaam weggooide”.

Volgens haar bedroeg verschillende tarieven $ 1 miljoen, het hoogste was $ 3,8 miljoen. De eigenaar van het bordeel moest de helft van dit bedrag krijgen.

In mei 2010 boden de meeste nieuws publicaties dat dit slechts een kispapiereend is, hoewel de eigenaar van het bordeel dat het niet was. Niettemin heeft de transactie nooit vastgesteld. De eigenaar van de Boutelder zei: “Ze was niet voltooid, maar Natalie ontving desalniettemin haar $ 250.000,” – wat betekent een vooruitgang gemaakt door een Australische zakenman die later met zijn vrouw kwam.

Alina Persona

In mei 2009 verkocht het 18-jarige Roemeens met succes zijn onschuld voor 10.000 euro 45-jarige Italiaan via de Duitse datingsite. Alina beweert dat haar eerste seks is opgetreden in Venetië, ze nam de anticonceptieve tablet voor de ochtend, omdat seks onbeschermd was. Het meisje verklaarde dat ze deze ervaring leuk vond, en de man bleek erg aantrekkelijk te zijn.

Alina verwierp de verdenking van zijn voormalige leraar uit Roemenië, die geruchten verspreidden dat Alina in feite geen maagd is. In 2014 meldde de pers dat Alina terugkeerde naar Roemenië en nu zijn haar intieme foto’s te vinden in veel sociale netwerken

sildenafil generiek

.

Katharina Milorini

In 2010 waren journalisten van het Australische bedrijf Thomas William Productions op zoek naar het hoofdpersoon voor zijn documentaire film “Virgin is Gezocht”. Volgens de directeur, moeten alle indrukken van de deelnemers van de teleproekt vóór en na zijn eerste seksuele contact zijn opgenomen op de film.

Het grootste deel van de uitbetaling van Katharina was van plan om te betalen voor het goede doel.

Sex moest gebeuren aan boord van het vliegtuig waarin Katharina en de winnaar in de strijd voor het recht om de eerste nacht vloog uit Australië in de VS.

De maagdelijkheid van het meisje werd voor het eerst een vermogen van $ 150.000. Op het moment van het einde van de veiling, dit bedrag was al $ 780.000. De winnaar was de Japanse zakenman op de naam Natsu.

Een van de redenen voor de mislukte act was vermoedelijk een probleem met het verkrijgen van een Catarina voor een vlucht uit Indonesië naar de VS.

In Brazilië zelf, in het thuisland van Katharina, de show met haar deelname veroorzaakte een golf van kritiek. De zaak kwam naar de officier van Algemeen Jao Fili, die een strafzaak opende en de directeur en de makers van de show in de organisatie van mensenhandel in personen en prostitutie beschuldigde.

Volgens één versie weigerde de Japanse zakenman de deal, als een teleurgesteld uiterlijk van het meisje, aan de andere kant – de Catarina zelf heeft de voorwaarden van het contract geschonden.

Auteur

admin@kennisbeurs-grimbergen.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The very best Free VPNs

januari 25, 2023